loading

Licence a tikety

Každý uživatel potřebuje k přístupu do aplikace EasyCargo svůj účet. Pokud jste si jej ještě nevytvořili, můžete tak učinit na našem webu kliknutím na tlačítko Registrace v pravém horním rohu obrazovky nebo prostřednictvím tohoto odkazu.

Pro práci s aplikací budete potřebovat aktivní licenci. Jakmile si ji zakoupíte, všechny nákladové prostory i nakládky, které jste vytvořili během testovací verze, vám budou opět k dispozici. To samé platí i o prodloužení licence po její expiraci. Pokaždé, když si obnovíte licenci, můžete pokračovat v práci se všemi daty, která jste si předtím do aplikace uložili.

Nabízíme měsíční nebo roční licenci. Každou lze zakoupit buď jednorázově, nebo ve formě předplatného, což znamená, že bude licence automaticky prodloužena a fakturována.

Pro příležitostné používání doporučujeme balíček samostatných tiketů, které vám umožní přístup do aplikace na 24 hodin. Minimální počet zakoupených tiketů je 10 můžete je použít kdykoliv v období do 5 let od zakoupení. Ceny ve vaší měně naleznete v ceníku.

Při objednávání licencí si můžete zvolit, jaké množství potřebujete (pro kolik uživatelů) a na jak dlouho. Při zakoupení tří a více ročních licencí nabízíme slevu 30 % z konečné ceny.

V naší kalkulačce si můžete ověřit, která licence je pro vás nejvhodnější (roční, měsíční nebo jednodenní tikety) a také kolik času a nákladového prostoru můžete s EasyCargem ušetřit.

Máme také speciální nabídku pro učitele a profesory, která zahrnuje jednu roční licenci se všemi funkcemi a aktualizacemi zcela zdarma. Tato licence je zamýšlena pro vyučující, aby se seznámili s programem a využili ho ve výuce pro praktické ukázky jak s aplikací pracovat. Prostřednictvím účtu vyučujícího je možné poskytnout 30denní přístup do aplikace také pro studenty, přičemž počet studentů není omezen. Druhou možností, kterou vzdělávacím institucím nabízíme, je rozšíření zakoupené roční licence až na 20 uživatelů, a to zcela zdarma. Více informací naleznete na naší stránce EasyCargo do škol. Můžete nás také kontaktovat na speciálním e-mailu education@easycargo3d.com, kde vám poradíme, jak přesně postupovat při objednávce
vzdělávací licence.

Program Licence pro firmy byl navržen zejména pro velké korporace s centralizovaným nákupním oddělením, které buď potřebují pro své zaměstnance větší množství licencí, nebo mají dokonce více poboček v různých zemích, kde chtějí EasyCargo používat.
Máme také partnerský program pro prodejce. Pro více informací nás prosím kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo e-mailu partner@easycargo3d.com. Můžete získat 30% slevu na objednávku.