loading

Objednání licencí a tiketů

Pro nákup licence je nutné mít vytvořen účet v systému EasyCargo.

Pokud ještě uživatelský účet nemáte, vytvořte si jej v pravém horním rohu naší webové stránky. To Vám umožní si aplikaci nezávazně vyzkoušet po dobu 10 dnů.

Po přihlášení máte několik možností, jak zobrazit průvodce objednávkou:
Tou první je tlačítko Koupit zobrazené vedle záložky uživatelského profilu.

Druhá je v samotném uživatelském profilu. Po kliknutí na Vaši e-mailovou adresu stiskněte v pravém horním rohu tlačítko Objednat více tiketů nebo licencí. Zde také uvidíte platnost aktuální licence. Tyto dvě varianty jsou přístupné i běžnému uživateli.

Třetí cesta vede přes záložku Licence, která Vám je přístupná, pokud jste uživatel v roli Administrátor. Zde je přehledně zobrazeno předplatné, které se pravidelně obnovuje, pokud jej máte aktivní. V této tabulce je možné předplatné licence i ukončit. Dále vidíte všechny aktivní licence vaší firmy včetně jejich data platnosti a zakoupené jednodenní tikety připravené k aktivaci. Najdete zde také seznam již ukončených licencí. Pokračujte tedy stiskem tlačítka Objednat další tikety nebo licence.

Objednávka sestává ze 3 kroků:
Prvním je výběr balíčku, který si chcete objednat - jednodenní tikety, nebo měsíční či roční licence. Roční licence je finančně nejvýhodnější.

V druhém kroku vyplňte do objednávkového formuláře zemi, kde je sídlo objednavatele.
Pokud je toto sídlo v členské zemi Evropské unie, zadejte DIČ, které bude následně po stisknutí klávesy Enter ověřeno v Evropské databázi daňových identifikačních čísel. Na jeho základě se vyplní iniciály vaší společnosti a z celkové částky k úhradě se odečte DPH. DPH se neúčtuje ani v případě, že sídlíte ve státě mimo Evropskou unii.

V případě, že objednatel nemá DIČ nebo má sídlo v České republice, účtuje se DPH dle aktuálních sazeb dané země. Pokud nemáte DIČ, vyplňte název a adresu vaší firmy ručně.

Můžete připojit poznámku, kterou chcete zobrazit na faktuře. (například číslo objednávky pro interní účely). Velmi důležité je správné vyplnění e-mailové adresy, na kterou vám bude odeslán potvrzovací email s fakturou.

Následně zvolte formu licence – Předplatné nebo Jednorázovou licenci.
V případě, že si zvolíte Předplatné, bude licence po vypršení platnosti automaticky obnovena.

Pokud platbu provedete platební kartou, bude její číslo uloženo u správce platební brány pro následující automatické platby Předplatného. Po úspěšném obnovení licence bude na váš e-mail zaslána faktura. Pokud pro platbu zvolíte jiný způsob, bude vám zasláno upozornění o expiraci licence a s ním faktura s výzvou k platbě na další období.

Licence bude obnovována, dokud neukončíte Předplatné pod záložkou Licence.
U jednorázové licence zvolte délku její platnosti.

U obou forem licence zadejte jejich počet, tedy pro kolik uživatelů současně chcete zajistit přístup do aplikace EasyCargo. Při nákupu 3 nebo více licencí je cena o 30% nižší. Přečtěte si prosím pozorně Podmínky užívání služby.

A následuje poslední krok, kterým je platba.

Ideální metodou je online platba kartou nebo prostřednictvím PayPalu.
Touto cestou dojde k okamžitému potvrzení platby a licence je tak ihned k dispozici.

Pokud si přejete platit převodem, naleznete tuto možnost po rozkliknutí volby Zobrazit další možnosti platby. Zde vyberte Mezinárodní bankovní převod. Tato metoda má však několik omezení. Platbu lze provést pouze v eurech, dolarech nebo českých korunách. Systém navíc licenci zpřístupní až po doručení platby, což zejména v případě mezinárodního převodu může trvat i několik dní. Proto doporučujeme platbu kartou.

Transakci dokončíte potvrzením objednávky. E-Mail s fakturou bude na Vaši adresu zaslán v případě všech způsobů platby. Pokud emailovou zprávu s přiloženou fakturou ve své schránce nenajdete, zkontrolujte složku Spamu.

Platnost licence běží od okamžiku potvrzení platby.

Licence bude automaticky přiřazena jednomu z uživatelů pod Vaším uživatelským účtem. Pokud ji chcete přiřadit někomu jinému, můžete tak učinit pod záložkou Uživatelé