loading

Importování položek nakládky z Excelu

V záložce Nakládky a sestavy klikněte na „import nakládky“. Tady si můžete stáhnout soubor který poslouží jako šablona. Vyberte soubor podle toho, jakou jednotkovou soustavu používáte. Ujistěte se, že používáte verzi Microsoft Excel 2007 nebo novější. Je-li to potřeba, povolte editaci.

Smažte prioritní skupiny, pokud je nevyužíváte. A zadejte popis položek. Do jedné nakládky můžete vložit až 250 položek. Ke každé položce určete počet kusů. Vyplňte rozměry. Ujistěte se, že používáte správné jednotky. Nakonec zadejte celkovou hmotnost všech položek. Pokud potřebujete, nastavte omezení. Ve výchozím nastavení nejsou omezení aktivní. V našem příkladě použijeme omezení neklopit.

Nyní uložíme šablonu a importujeme z ní položky do EasyCarga. V případě že používáte šablonu kde je uvedené všechno vaše zboží, můžete zahrnout do importu i položky s nulovým počtem kusů. Teď necháme tuto možnost aktivní.

Po dokončení importu můžete zkontrolovat výsledek a otevřít nakládku v Ízikargu. Vyberte vhodný nákladový prostor, a klikněte na tlačítko Naložit abyste spustili výpočet nakládky.