loading

Možnosti nastavení při plánování nakládky

V tomto videu se dozvíte, jak se orientovat v pracovním prostředí aplikace EasyCargo.

Ukážeme vám obecné možnosti ovládání. Pro jednotlivé funkce jsme pro vás zpracovali podrobnější návody, na které budete v průběhu videa upozorněni v pravém horním rohu.

Nejprve si projděte Záložku profilu uživatele, kde si můžete přizpůsobit samotné prostředí a přístup k aplikaci - vaše heslo, jazyk a měrné jednotky.

Nyní se přesuneme k Panelu zadání nakládky. Zde svoji nakládku pojmenujte a vložte její obsah. Položky můžete vkládat ručně nebo importem z excelu. Nezapomeňte svou práci pravidelně ukládat. V horní části obrazovky najdete info panel nákladového prostoru. Hodnoty popisují vlastnosti vybraného nákladového prostoru, vámi zadaných položek a nakonec nákladu, který je skutečně možné dle vašich nastavení naložit.

Můžete si prohlédnout i procentuální podíl využitého prostoru a zatížení.
Pokud se vám náklad do přednastaveného kontejneru nevejde nebo je prostor naopak zbytečně velký, máte možnost zvolit si ze Seznamu nákladových prostor vhodnější, případně si vytvořit vlastní dle vašich potřeb.

Tlačítkem Naložit spustíte výpočet. Plán nakládky si následně můžete prohlédnout krok za krokem, vytisknout nebo vytvořit veřejný odkaz k jeho sdílení. Vlevo od tohoto tlačítka se nachází panel nastavení nakládky. Umožňuje upravit způsob umístění nákladu při práci s prioritními skupinami a rozložením jeho hmotnosti.

V pravém horním rohu je umístěn Panel pohledů pro snadné zobrazení nakládky ze všech stran. Stejně snadno si můžete prohlédnout i zatížení na nápravy.

Posledním ovládacím prvkem je Lišta záložek pro přístup k uloženým nakládkám, reportům a dalším možnostem nastavení a administrace.