loading

4. Nabízíte slevy i pro univerzity a další vzdělávací instituce?

Pro učitele a profesory nabízíme zdarma roční licenci se všemi funkcemi a aktualizacemi zdarma. Tato licence je zamýšlena pro vyučující, aby se seznámili s programem a využili ho ve výuce pro praktické ukázky jak s aplikací pracovat. Prostřednictvím účtu vyučujícího je možné poskytnout 30denní přístup do aplikace také pro studenty. Druhou možností je rozšíření licence zakoupené vzdělávací institucí až na 20 uživatelů.

Neváhejte nás kontaktovat na adrese education@easycargo3d.com pokud potřebujete víc licencí, delší přístup pro studenty nebo krátkodobý přístup do aplikace pro studenta.

Zároveň nabízíme i doplňkový pedagogický materiál v podobě pracovních listů, pomocí kterých se studenti mohou s EasyCargem podrobněji seznámit. Řešení listů jsou dostupná pouze pro zástupce škol, kteří jsou součástí projektu EasyCargo do škol. Pro jejich získání nás prosím kontaktujte na adrese education@easycargo3d.com.

Více informací najdete na naší stránce EasyCargo do škol nebo nám napište přes náš kontaktní formulář nebo na education@easycargo3d.com, kde Vám také poradíme, jak licenci pro vzdělávací účely objednat.